Skip Navigation LinksStockholm Parkering

Stockholm Parkering

               
Brand i garage vid Bromma sjukhus

​Natten mellan 13-14 augusti brann det i Locums garage vid Bromma sjukhus. Enligt uppgift är det nio bilar som har brunnit. Ni som hyr plats i garaget och har fått er bil skadad, vänligen vänd er till ert försäkringsbolag. 

I nuläget kan vi inte svara på i hur stor omfattning och vilka skador det rör om sig i anläggningen. 

Ny parkering vid Värtaterminalen

​Nu finns det en ny besöksparkering vid Tallink Silja Line, vid Värtaterminalen. Besöksparkeringen, som heter Tunis 3, ligger väldigt nära terminalbyggnaden. Att parkera där i ett dygn kostar 100 kr. Parkeringen har ca 100 p-platser.  

Foto: Marko Stampehl

Kvällsparkera billigt - max 50 kr

​I många av våra garage i innerstaden kan du för maximalt 50 kr parkera en hel kväll, från kl. 18.00 till midnatt, då garaget stänger.

Det är alltså 50 kr för en hel kväll, inte per timme. Att välja garage framför en parkering längs gatan kan därmed bli billigare.

Läs mer om kvällsparkering.

Vi hyr platser till en cykelpool

​För första gången - Stockholm Parkering hyr p-platser till en cykelpool!I P-hus Slottsbacken har vi iordningsställt platser för Gamla Stans Lådcykelpool som har ett 80-tal medlemmar. 

Läs pressmeddelandet​​​​

67 nya laddplatser i P-hus Slussen​

​Besök också gärna P-hus S:t Eriksplan, Torsgatan 31, där finns 58 nya laddplatser!

Stockholm Parkering arbetar kontinuerligt med att installera laddplatser i sina anläggningar. 
 
Till sidan med laddplatser för elbilar​.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​