Skip Navigation Links/

Stockholm Parkering

               
Hos oss kan du inte betala med Swish

​Flera parkeringsbolag har blivit utsatta för bedrägeriförsök där kunderna via skyltar på parkeringsanläggningen ombeds att betala sin parkeringsavgift med Swish. Vi har inte Swish. Om du på någon parkering ser skyltar där du uppmanas att betala med Swish – gör det inte. Betala istället med Betala P eller i automat. Vänligen berätta för oss om du ser falska skyltar, var de finns och ta gärna en bild av dessa.

Samtliga bedrägeriförsök polisanmäls.

4 aug - parkera inte vid Norr Mälarstrand

​På grund av Prideparaden får inga parkerade bilar finnas på Norr Mälarstrand lördagen den 4 augusti, kl. 8-17. Det förväntas väldigt många åskådare i år.

 

Sommarparkera 16 juni - 19 augusti

​Det är enkelt, bekvämt och kostar 20-100 kr per dygn, beroende på val av parkering. Sommarparkering vänder sig till stockholmare som brukar parkera längs gatan. Genom att ställa din bil hos oss slipper du bry dig om städdagar och –nätter. Inga avtal och inga uppsägningstider. Nu har webbutiken öppnat för sommarparkering.

Till webbutiken   

Mer om sommarparkering​​​

Nu fler förhyrda MC-platser

​Stockholm Parkering ser ett utökat behov av förhyrda MC-platser i innerstan. Efter en inventering har därför nya MC-platser öppnats upp i åtta p-hus i Stockholms innerstad. De som har el-MC kommer att ges förtur till en plats.

Läs pressmeddelandet​​

P-hus Slussen stängs den 1 juni

​Från och med i juni är P-hus Slussen på Katarinavägen stängt p.g.a. att Projekt Slussen kommer att bygga ny bussterminal i anslutning till garaget. Garaget beräknas vara stängt i cirka fem år. Under avstängningen kommer garaget även att renoveras.

Vi hänvisar till närliggande anläggningar:
Stigbergsgaraget, Renstiernas Gata 5
 
160 nya laddplatser i Arenagaraget

​Arenagaraget, under Tele2 Arena, har fått 160 nya laddplatser. Detta är Stockholm Parkerings största enskilda satsning på moderna laddplatser i ett garage.  Välkommen att ladda bilen!

Använd mobiltjänsten Betala P hos Stockholm Parkering

Nu fungerar Betala P på samtliga våra parkeringar. Samma app fungerar därmed på gatumark i Stockholm, i våra P-hus, garage och på ytparkeringar. Inga extra avgifter tillkommer när man använder Betala P. Med Betala P får man ingen parkeringsbiljett utan det är registreringsnumret som kontrolleras. Därmed passar Betala P ypperligt bland annat MC-förare.

Läs mer om Betala P​​

Parkera i fred - unik Stockholmsbok

Köp boken "Parkera i fred" för 200 kr, inkl. moms. "​Parkera i fred" är en berättelse om sex stora, publika skyddsrum i Stockholm som i fredstid fungerar som garage. Varför byggde man dem - och varför blev de just garage? En spännande bok och en levande berättelse om den tidens Stockholm och en bit av dess okända historia.​

Läs mer

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​