Skip Navigation Links/

Stockholm Parkering

               
Konserthusgaraget stängt 25/9

​Konserthusgaraget under Hötorget kommer att vara stängt tisdagen den 25 september. Inga bilar får då finnas i garaget. 

Vi välkomnar er tillbaka den 26 september!

Sveriges första cykelsnurra

​Stockholm Parkering kommer att vara först ut i landet med att bygga en helautomatisk "cykelsnurra" för en säkrare cykelparkering. Cykelsnurran kommer att byggas vid Ropsten.

Läs pressmeddelandet

Mer om cykelsnurran

 

Nu fler förhyrda MC-platser

​Stockholm Parkering ser ett utökat behov av förhyrda MC-platser i innerstan. Efter en inventering har därför nya MC-platser öppnats upp i åtta p-hus i Stockholms innerstad. De som har el-MC kommer att ges förtur till en plats.

Läs pressmeddelandet​​

P-hus Slussen stängs den 1 juni

​Från och med i juni är P-hus Slussen på Katarinavägen stängt p.g.a. att Projekt Slussen kommer att bygga ny bussterminal i anslutning till garaget. Garaget beräknas vara stängt i cirka fem år. Under avstängningen kommer garaget även att renoveras.

Vi hänvisar till närliggande anläggningar:
Stigbergsgaraget, Renstiernas Gata 5
 
160 nya laddplatser i Arenagaraget

​Arenagaraget, under Tele2 Arena, har fått 160 nya laddplatser. Detta är Stockholm Parkerings största enskilda satsning på moderna laddplatser i ett garage.  Välkommen att ladda bilen!

Använd mobiltjänsten Betala P hos Stockholm Parkering

Nu fungerar Betala P på samtliga våra parkeringar. Samma app fungerar därmed på gatumark i Stockholm, i våra P-hus, garage och på ytparkeringar. Inga extra avgifter tillkommer när man använder Betala P. Med Betala P får man ingen parkeringsbiljett utan det är registreringsnumret som kontrolleras. Därmed passar Betala P ypperligt bland annat MC-förare.

Läs mer om Betala P​​

Parkera i fred - unik Stockholmsbok

Köp boken "Parkera i fred" för 200 kr, inkl. moms. "​Parkera i fred" är en berättelse om sex stora, publika skyddsrum i Stockholm som i fredstid fungerar som garage. Varför byggde man dem - och varför blev de just garage? En spännande bok och en levande berättelse om den tidens Stockholm och en bit av dess okända historia.​

Läs mer

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​