Skip Navigation Links/

Stockholm Parkering

               
Erbjudande 500kr/mån, inkl. moms

​Hyr en MC-plats för vinteruppställning i varmgaraget Golvläggaren i Årstadal, Förmansvägen 10.

Hyran per månad är nu 500 kr, inklusive moms. Tidigare var hyran 750 kr/månad, inkl. moms. Agera senast den 30 november 2018 för att ta del av erbjudandet!
 
Nu 30 cykelboxar i Odenplans cykelgarage

​Stockholm Parkering har installerat 24 nya cykelboxar i Odenplans cykelgarage. Efterfrågan på boxar är stor där. Med de sex tdigare boxarna finns nu 30 cykelboxar i cykelgaraget.

Stockholm Parkering har nu 1200 laddplatser

Med hjälp av Klimatklivet har Stockholm Parkering tagit klivet från 800 till 1200 laddplatser i sina anläggningar. Flest i hela Sverige!
 
 
Vi söker en timanställd till vår Kundservice

Vårt Kundservice finns på Palmfeltsvägen 5, mitt emot T-bana Globen.

Välkommen att läsa mer och söka jobbet!​

Sveriges första cykelsnurra

​Stockholm Parkering kommer att vara först ut i landet med att bygga en helautomatisk "cykelsnurra" för en säkrare cykelparkering. Cykelsnurran kommer att byggas vid Ropsten.

Läs pressmeddelandet

Mer om cykelsnurran

 

Parkera i fred - unik Stockholmsbok

Köp boken "Parkera i fred" för 200 kr, inkl. moms. "​Parkera i fred" är en berättelse om sex stora, publika skyddsrum i Stockholm som i fredstid fungerar som garage. Varför byggde man dem - och varför blev de just garage? En spännande bok och en levande berättelse om den tidens Stockholm och en bit av dess okända historia.​

Läs mer

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​