Skip Navigation LinksStockholm Parkering

Stockholm Parkering

                
Odenplans cykelgarage invigt
Invigningen genomfördes den 23 augusti av trafikborgarrådet Daniel Helldén som i sitt tal betonade att garaget var ytterligare ett steg för Stockholm att bli en ledande cykelstad. Invigningen samlade drygt 300 gäster.  

Norr Mälarstrand - cykelbanearbeten
På grund av arbeten med breddning av cykelbana på Norr Mälarstrand, mellan Polhemsgatan och Sven Rinmansgata/ S:t Eriksgatan​​ kan inga bilar parkera där från den 15 augusti.
Ledig tjänst på Kundservice

Stockholm Parkering behöver förstärka sin Kundservice med en handläggare. Nu billigare för tränare att parkera
Vi har infört "24-timmars parkering" på de parkeringar som vi ansvarar för vid idrottsplatser. Bra om man under en dag måste besöka flera idrottsanläggningar! ​​Köp en 24-timmarsbiljett i parkeringsautomaten på en våra parkeringar vid en idrottsplats och använd samma biljett på våra andra parkeringar vid idrottsplatser. Obs! Detta gäller endast utanför tullarna. 
 

P-hus Slussen är ​stängt för besökande
I samband med att OK/Q8 avvecklade sin station, i ​Katarinaberget vid T-bana Slussen, påbörjades ett rivnings- och saneringsarbete. Hela ytan runt OK/Q8  är avspärrad och in- och utfart med bil från Katarinavägen till P-hus Slussen är inte möjlig.
 
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​