Skip Navigation LinksStockholm Parkering

Stockholm Parkering

               
Sommarparkera 12 juni - 19 augusti
Det är enkelt, bekvämt och kostar 20-80 kr per dygn, beroende på val av parkering. Sommarparkering vänder sig till stockholmare som brukar parkera på gatan. Genom att ställa din bil hos oss slipper du bry dig om städdagar och –nätter. Inga avtal och ingen uppsägningstid. Köp sommarparkering 
Läs pressmeddelandet

Stockholm Parkering  når sina årsmål redan i maj vad gäller att främja cyklandet i Stockholm.
Vi främjar cyklandet i Stockholm!  Målet 2017 är att ha cykelparkeringar i 30 anläggningar. Nu har vi cykelparkeringar i 27 anläggningar och håller på att iordningsställa de tre sista. 
Vi har också infört cykelparkeringsrätt i 20 garage​. Cykelparkeringsrätt betyder att våra kunder som hyr en bilplats kan korttidsparkera sin cykel i 20 av våra garage.  Av årets mål på 20 anläggningar är 18 klara. Läs pressmeddelandet.Vi byter ekonomisystem
Stockholm Parkering kommer att byta ekonomisystem i skiftet april/maj månad. Bytet av ekonomisystem innebär bland annat att fakturornas utseende ser annorlunda ut. För kunder med nya avtal kan bytet innebära att vissa fakturor kommer senare. Stockholm Parkering hoppas att förändringen inte ska vara till besvär för någon av bolagets kunder. För mer information kontakta kundservice ​08-772 96 00.

​​
Bil
lig kvällsparkering - 50 kr
P-hus Slottsbacken på Slottsbacken 4 är nu öppet för besökare. Öppet: Alla dagar 06.30-24.00.
P-hus Slottsbacken har också billig kvällsparkering. För totalt 50 kr kan du parkera där kl. 18-24. Utnyttjar du hela tidsrymden blir det drygt 8 kr i timman.


67 nya laddplatser i P-hus Slussen​
Alla uttag ä​​r öppna uttag och har uttagstyp Type2 Mode3. Infarter till P-hus Slussen​ finns från Katarinavägen och Tjärhovsgatan. Laddplatserna finns på plan C, på "Katarinasidan". 

Besök också gärna P-hus S:t Eriksplan, Torsgatan 31, där finns 58 nya laddplatser! 


Ropsten Infartsparkering
Det pågår markarbeten vid Ropsten Infartsparkering  därför kommer antal besöksplatser att variera i antal. Områden nära Ropsten Shell och Ropsten Jet berörs inte av detta.
Stockholm Parkerings piktogram
Stockholm Parkering har tagit fram åtta olika piktogram, symboler på tjänster och erbjudanden som finns i våra garage.  Piktogrammen ska monteras på garagefasader och ska underlätta för bilisten så att man redan utanför garaget förstår vilka tjänster som finns där.

 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​