Skip Navigation LinksStockholm Parkering

Stockholm Parkering

               
Den 9 juli visar vi upp Odenplans cykelgarage
I samband med invigningen av Citybanan kommer vi att finnas i Odenplans biljetthall, ingång Odenplan, kl. 11-16. Välkommen att se Odenplans cykelgarage, kanske vill du också hyra en cykelplats?
Sommarparkera 12 juni - 19 augusti
Det är enkelt, bekvämt och kostar 20-80 kr per dygn, beroende på val av parkering. Sommarparkering vänder sig till stockholmare som brukar parkera på gatan. Genom att ställa din bil hos oss slipper du bry dig om städdagar och –nätter. Inga avtal och ingen uppsägningstid. Köp sommarparkering  


Stockholm Parkering  nådde sina årsmål redan i maj vad gäller att främja cyklandet i Stockholm.

Vi främjar cyklandet i Stockholm!  Målet 2017 är att ha cykelparkeringar i 30 anläggningar

Vi har också infört cykelparkeringsrätt i 20 garage​. Cykelparkeringsrätt betyder att våra kunder som hyr en bilplats kan korttidsparkera sin cykel i 20 av våra garage.  Av årets mål på 20 anläggningar är 18 klara. Läs pressmeddelandet.Vi har bytt ekonomisystem
Stockholm Parkering har bytt ekonomisystem. Bytet av systemet innebär bland annat att fakturornas utseende ändras. För kunder med nya avtal kan bytet innebära att vissa fakturor kommer senare. Stockholm Parkering hoppas att förändringen inte ska vara till besvär för någon av bolagets kunder. För mer information kontakta kundservice ​08-772 96 00.

​​Vi hyr platser till en cykelpool

För första gången - Stockholm Parkering hyr p-platser till en cykelpool!I P-hus Slottsbacken har vi iordningsställt platser för Gamla Stans Lådcykelpool som har ett 80-tal medlemmar. 
67 nya laddplatser i P-hus Slussen​
Alla uttag ä​​r öppna uttag och har uttagstyp Type2 Mode3. Infarter till P-hus Slussen​ finns från Katarinavägen och Tjärhovsgatan. Laddplatserna finns på plan C, på "Katarinasidan". 

Besök också gärna P-hus S:t Eriksplan, Torsgatan 31, där finns 58 nya laddplatser! 


Ropsten Infartsparkering
Det pågår markarbeten vid Ropsten Infartsparkering  därför kommer antal besöksplatser att variera i antal. Områden nära Ropsten Shell och Ropsten Jet berörs inte av detta.
Stockholm Parkerings piktogram
Stockholm Parkering har tagit fram åtta olika piktogram, symboler på tjänster och erbjudanden som finns i våra garage.  Piktogrammen ska monteras på garagefasader och ska underlätta för bilisten så att man redan utanför garaget förstår vilka tjänster som finns där.

 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​