Skip Navigation LinksStockholm Parkering

Stockholm Parkering

                
P-hus Slussen är ​nu öppet för besökande
Saneringsarbetena i P-hus Slussen är slutförda och nu är anläggningen åter öppen för besöksparkering. In- och utfart från Katarinavägen är åter möjlig. Man måste åka Katarinavägen ner från Renstiernas Gata.

Välkomna!
Vår första cykelbox för en velomobil  
Nu har vi installerat den första cykelboxen för en velomobil. Boxen finns i P-hus Gallerian och är redan uthyrd. En cykelbox för en velomobil är större – längre, högre och bredare, än en standardbox.


Stockholm Parkering har tilldelats Pingvinpriset i september 2016​
Sedan 2008 har Stockholm Parkering uppfört drygt 700 laddstationer för elbilar runt om i staden. Och fler är på gång. Planen är det ska finnas över 1000 laddstationer i Stockholm i slutet av 2017. 

 

​Råcksta P-hus, ​gatuplanet är avstängt från den 3 oktober till den 14 oktober  
Gatuplanet kommer att vara avstängt för ommålning från den 3 oktober till den 14 oktober. Övre plan kommer fortfarande vara tillgängliga för parkering under denna period.

Norr Mälarstrand - cykelbanearbeten
På grund av arbeten med breddning av cykelbana på Norr Mälarstrand, mellan Polhemsgatan och Sven Rinmansgata/ S:t Eriksgatan kan inga bilar parkera där från den 15 augusti.​

 
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​