Skip Navigation Links/

Stockholm Parkering

               
Nya parkeringsautomater

​Nu byter vi ut samtliga våra parkeringsautomater. Arbetet beräknas var aklart våren 2019. De nya automater som placeras utomhus är helt och hållet solcellsdrivna. Automaterna är kvittolösa och du anger ditt registreringsnummer för att påbörja din parkering.

Läs mer om automaterna här​

Betala med Betala P, EasyPark eller Parkster

Vill du betala med mobilen? På Stockholm Parkerings besöksparkeringar kan man välja mellan tre olika leverantörer av mobilbetaltjänster: Stockholms stad egen lösning Betala P, via EasyPark eller Parkster. Den områdeskoden som finns skyltat på respektive parkering gäller för alla tre leverantörer.

Vi söker en anläggningsskötare

Stockholm Parkering söker en anläggningsskötare för en heltidstjänst. Sista ansökningsdag är den 12 december. Välkommen att söka!

Läs mer

 

Snart kan bilister hyra elsparkcyklar i tre p-hus i Stockholm

​I Arenagaraget under Tele2 Arena, P-hus David Bagare i City och på Strandbergsdäcket på Kungsholmen kan bilister snart hyra en elsparkcykel. Tanken är att från p-husen kan bilisten fortsätta sin färd med elsparkcykel.

Pilotprojektet görs i samarbete med VOI Technology AB.

Läs pressmeddelandet

Boka din MC-plats i dag

Vi har många typer av p-platser för MC. För sommarbehov, vinterbehov, för året runt!

Just nu specialpris på MC-platser i Årstadal – och vi har ökat antalet förhyrda MC-platser i innerstan! Funderar du att skaffa en el-MC? Då är vi kontakten för dig.

 

Vi har bästa julklappsidén

Har du en vän som gillar Stockholmshistoria? Då har vi ett förslag! Köp boken "Parkera i fred" för 200 kr. Boken är en berättelse om stora skyddsrum i Stockholm som i fredstid fungerar som garage. Varför beslutade man att bygga dem? Hur såg Stockholm ut då? En spännande berättelse om den tidens Stockholm och en bit av dess okända historia.​ En unik bok som man inte hittar i bokhandeln.

Läs mer

Sveriges första cykelsnurra

​Stockholm Parkering kommer att vara först ut i landet med att bygga en helautomatisk "cykelsnurra" för en säkrare cykelparkering. Cykelsnurran kommer att byggas vid Ropsten.

Läs pressmeddelandet

Mer om cykelsnurran

 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​