Vi söker en projektledare inom laddinfrastruktur

Stockholm Parkering fortsätter att växa och utvecklas och behöver därför förstärka sin Bygg- och fastighetsutvecklingsavdelning med ytterligare medarbetare som jobbar med projektledning av byggprojekt.

Stockholm Parkering ägs av Stockholms stad och har en viktig roll i Stockholms stads samlade trafik- och parkeringspolitik. Bolagets affärsidé är att bygga nya parkeringsanläggningar och nyttja de befintliga så väl som möjligt. Vi skapar utrymme för Stockholm att växa.

Bolaget ansvarar för ca 230 garage/p-hus, varav 33 är egna fastigheter, och ansvarar för ca 1 400 ytparkeringar, totalt över 64 000 parkeringsplatser inom Stockholms stad. Bolaget är idag en av de som äger flest laddpunkter för elbilar. Bolaget har Sveriges mest ambitiösa mål avseende laddinfrastruktur där 100% av parkeringsplatserna som bolaget äger skall förses med laddning.

Din roll

Som Projektledare inom laddinfrastruktur kommer du ingå i bolagets avdelning för investerings- och ombyggnadsprojekt och ha ett nära samarbete med både vår förvaltning och drift, våra anlitade projektörer och entreprenörer samt våra leverantörer av laddutrustning.

Ditt ansvarsområde består i att driva installationsprojekt från ax till limpa i processens olika skeden och innebär bland annat:

  • Undersöka förutsättningar i anläggningar
  • Avstämning med garageförvaltare och eventuell fastighetsägare
  • Upphandling/kontraktering av projektörer
  • Projekteringsledning med anlitade konsulter under projekteringsfaser
  • Avrop laddutrustning från leverantör
  • Upphandling av elentreprenör
  • Projektledning för ingående entreprenader
  • Överlämning av anläggning till driften

Din profil

Du har eftergymnasial utbildning inom teknik eller motsvarande erfarenheten förvärvad i arbetet. Meriterande är om du har några års erfarenhet av installationsprojekt och besitter kunskap inom el, energiförsörjning, installation och du är bekant med laddningsstandarder och energiförsörjningsstruktur.

Vidare förutsätter vi att du har goda datakunskaper i kombination med en väl utvecklad förmåga att organisera ditt arbete och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, då detta är vårt kontrakts- och arbetsspråk med våra motparter. Det är också viktigt att du innehar B-körkort för denna tjänst.

För att trivas i rollen ser vi att du som person är nyfiken och har en inneboende egen drivkraft, och att du gillar både teknik och installationsprojekts olika steg.

Vi erbjuder

Du kommer in i en platt organisation och en grupp med god sammanhållning och teamanda. Stockholm Parkering befinner sig i ett spännande utvecklingsskede med Sverige mest ambitiösa mål avseende elbilsladdning.

Hos oss får du möjlighet att direkt bidra och vara delaktig i pågående projekt och framtida installationer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform

Tillsvidareanställning som kan inledas med provanställning. 

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde efter överenskommelse

Löneform: Månadslön

Ort: Stockholm, bolaget har sitt kontor på Palmfeltsvägen 5, mitt emot T-bana Globen

För frågor om tjänsten kontakta

Fredrik Söderholm, vVD/ Avdelningschef: fredrik.soderholm@stockholmparkering.se

Lisbeth Gatenborg, Stabschef, lisbeth.gatenborg@stockholmparkering.se


Sista ansökningsdag: 2021-12-01

Länk till att söka tjänsten

https://stockholmsstad.varbi.com/se/what:job/jobID:450152/