Vi söker en Projektledare

Stockholm Parkering fortsätter att växa och utvecklas och behöver därför förstärka sin Bygg och fastighetsutvecklingsavdelning med ytterligare medarbetare som jobbar med projektledning av byggprojekt.

Stockholm Parkering ägs av Stockholms stad och har en viktig roll i Stockholms stads samlade trafik- och parkeringspolitik. Bolagets affärsidé är att bygga nya parkeringsanläggningar och nyttja de befintliga så väl som möjligt. Vi skapar utrymme för Stockholm att växa.

Bolaget ansvarar för ca 230 garage/p-hus, varav 33 är egna fastigheter, och ansvarar för ca1 400 ytparkeringar, totalt över 64 000 parkeringsplatser inom Stockholms stad. Bolaget är idag en av de som äger flest laddstationer för elbilar.

Din roll

Som Projektledare kommer du ingå i bolagets avdelning för investerings- och ombyggnadsprojekt och ha ett nära samarbete med både vår förvaltning och drift, våra anlitade projektörer och entreprenörer samt flera delar av Stockholms Stad. Du kommer att jobba med projekt från idé till överlämning till förvaltning.

Ditt ansvarsområde består i att driva bygg- och underhållsprojekt från ax till limpa i processens olika skeden, till exempel:

  • Framtagning av nya projektidéer tillsammans med konsulter och Stockholm stad

  • Projekteringsledning med anlitade konsulter under projekteringsfaser för beslutade projekt

  • Bistå upphandlingsfunktionen med framtagande av förfrågningsunderlag för egna projekt

  • Projektledning för ingående entreprenader

Din profil

Vi ser att du som söker har eftergymnasial utbildning inom bygg eller teknik. Vidare har du flera års erfarenhet från fastighetsbranschen och har erfarenhet från bygg, eller installationsprojekt. Det är meriterande om du har en bakgrund från entreprenör- eller konsult- eller fastighetssektorn och har en god förståelse för processen och byggnadsteknik. Vidare förutsätter vi att du har goda datakunskaper i kombination med en väl utvecklad förmåga att organisera ditt arbete och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, då detta är vårt kontrakts- och arbetsspråk med våra motparter. Det är också viktigt att du innehar B-körkort för denna tjänst.

För att trivas i rollen ser vi att du som person är nyfiken och har en inneboende egen drivkraft, och att du gillar både teknik och byggprocessens olika steg.

Vi erbjuder

Du kommer in i en platt organisation och en grupp med god sammanhållning och teamanda. Stockholm Parkering befinner sig i ett mycket spännande utvecklingsskede med många projekt och framtidsfrågor så som hållbar mobilitet, elbilsladdning och framtida autonoma fordon står på agendan.

Du får hos oss möjlighet, att direkt bidra och vara delaktig i pågående projekt och framtiden mobilitetslösningar.

Tjänsten avser heltid och tillsvidareanställningen kan inledas med provanställning.

Tillträde efter överenskommelse.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vid frågor om tjänsten kontakta Fredrik Söderholm, vVD/ Avdelningschef;

fredrik.soderholm@stockholmparkering.se

Sista ansökningsdag är den 30 september 2021.

Länk till ansökan:

Projektledare (varbi.com)