Skip Navigation Links/

Stockholm Parkering

               
Arenagaraget har nya öppettider

​Från onsdagen den 20 januari kommer Arenagaraget att stänga kl. 21, samtliga dagar. Tidigare stängdes garaget 01.00. 

Nya öppettider är:

Vardagar: 06-21.

Lördagar, söndagar och helgdagar: 08-21.

Stockholm Parkering storsatsar på att installera laddplatser

Stockholm Parkering har redan 2100 installerade laddplatser för elbilar. För att möta bilisternas efterfrågan och Stockholms stads klimatmål intensifieras nu detta arbete ytterligare.

Till pressmeddelandet​


Vi söker en Upphandlingsansvarig

Välkommen att söka tjänsten! Sista ansökningsdag är den 31 januari 2021.

Läs mer om tjänsten​Nya rekommendationer

​Vi följer händelseutvecklingen noga gällande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. 

Vår reception är endast bemannad för besök som är bokade. Välj med fördel att istället e-posta eller ringa till oss, kundservice@stockholmparkering.se​

Tusen tack!

Vanliga frågor med anledning av Coronaviruset

​Här har vi sammanställt information samt svar på de vanligaste frågorna vi får till Kundservice med anledning av pågående smittspridning av Coronaviruset.

Mer information

 

Med anledning av Coronaviruset - bolaget underlättar parkering för vårdpersonal

Stockholms stad, genom Trafikkontoret, utfärdar en dispens för parkering på gatumark för sjukvårdspersonal, hemtjänst, äldreboenden, socialjour och anställda på bostad med särskild service i Stockholm​. Denna dispens gäller även på vissa särskilt utmärkta platser hos Stockholm Parkering.

Mer information 

206 laddplatser i P-hus Gallerian

​Nu är installationsarbetena färdiga i P-hus Gallerian. Välkommen att ladda din bil hos oss! Vi har flest laddplatser i hela Stockholms City!

Ladda din bil i Rådhusgaraget

Nu har Rådhusgaragets samtliga 80 p-platser utrustats med laddplatser för elbilar. Rådhusgaraget finns på Kungsholmen, under Polishusparken. Infart är från Kungsholmsgatan 33.

Stockholm Parkering först ut med ny typ av gångentrélås för ökad trygghet

Stockholm Parkering arbetar ständigt för att öka tryggheten i sina garage och ambitionen är att alla ska känna sig trygga i dem.

Nya inpasseringssystem har installerats i P-hus Medborgarplatsen och i P-hus Parkören i Globenområdet. Faller försöken väl ut kommer nya inpasseringssystem successivt installeras i bolagets övriga anläggningar som har besöksparkering.

Inför vintern - skaffa p-plats i garage

​Ett tu tre så är snön här. Om du inte använder din bil på vintern föreslår vi att du hyr en s.k. ”bakomplats”. Bakomplatser är billigare än ordinarie platser.

Bor du innanför tullarna och använder bilen sällan? Då föreslår vi P-hus Råcksta, som ligger bredvid T-bana Råcksta. Hyran är 500 kr i månaden inkl. moms.
 
Kontakta oss så berättar vi mer! Ring 08-772 96 00 eller mejla kundservice@stockholmparkering.se
Kundservice eller supportärenden för Betala P

​Stockholm Parkering har inte support för Betala P. Vid frågor eller vid behov av support angående Betala P, vänligen kontakta Betala P:s Kundservice, 

tel :077-0992497

e-post: betalap.stockholm@flowbird.se​​


Erbjudande - sänkt pris på besöksparkering på utvalda parkeringar

Vi har tillfälligt sänkt avgiften på besöksparkering i ett antal p-hus och ytparkeringar i Stockholm. För att erbjudandet ska gälla måste betalning ske via appen Betala P. Detta är ett förmånligt erbjudande för dig som ska besöka Stockholm!

Läs mer​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​