Skip Navigation LinksStockholm Parkering

Stockholm Parkering

               
Digital strateg

Tjänsten är nyinrättad då bolagets ambition är att ligga i framkant inom utveckling av IT och digitalisering. Du har ett övergripande ansvar för att skapa och implementera bolagets digitala strategi. 

Sista ansökningsdag är den 15 augusti.

Läs mer om tjänsten​

Erbjudande - sänkt pris på besöksparkering på utvalda parkeringar

Vi har tillfälligt sänkt avgiften på besöksparkering i ett antal p-hus och ytparkeringar i Stockholm och i Vällingby. För att erbjudandet ska gälla måste betalning ske via appen Betala P. Detta är ett förmånligt erbjudande för dig som ska besöka Stockholm!

Läs mer​

Med anledning av Coronaviruset - bolaget underlättar parkering för vårdpersonal

Stockholms stad, genom Trafikkontoret, utfärdar en dispens för parkering på gatumark för sjukvårdspersonal, hemtjänst, äldreboenden, socialjour och anställda på bostad med särskild service i Stockholm​. Denna dispens gäller även på vissa särskilt utmärkta platser hos Stockholm Parkering.

Mer information 

Vanliga frågor med anledning av Coronaviruset

​Här har vi sammanställt information samt svar på de vanligaste frågorna vi får till Kundservice med anledning av pågående smittspridning av Coronaviruset.

Mer information

 

Husbilsparkering i Frihamnen och på Kungsholmen

Parkera din husbil i Frihamnen, på parkeringen Bristol på Malmvägen​, mitt emot Ica. Avgiften är 20 kr/t eller 110 kr/dygn. Vi erbjuder fem platser men utökar vid behov.

Parkera på fem platser på Kungsholmen, Tiangeltomten vid Lindhagensgatan, mitt emot nr 106. ​Taxa 40 kr/t eller 160 kr/dygn.

Sedan den 15 maj fungerar inte SL Accesskort i automaterna

Sedan den 15 maj 2020 kan du inte betala för din infartsparkering med SL Accesskort. Du får inte längre kostnadsfri biljett från automaterna.

Region Stockholm (SL) har valt att säga upp avtalet.


Sommarparkera

Stockholm Parkering erbjuder förmånliga parkeringar på tomtmark som ett alternativ till gatuparkeringen. Sommarparkering riktar sig främst till innerstadsbor i Stockholm som vanligen parkerar längs gatorna.

Man kan sommarparkera under perioden 12 juni – 23 augusti. Den första dagen för att kunna köpa sommarparkering är måndagen den 18 maj.

Läs mer​

Har du el-MC?

​Stockholm Parkering har förmånlig parkering för dig som har el-MC. Detta gäller både om du vill hyra p-plats eller besöksparkera.

Läs mer​


Ladda din bil i Rådhusgaraget

Nu har Rådhusgaragets samtliga 80 p-platser utrustats med laddplatser för elbilar. Rådhusgaraget finns på Kungsholmen, under Polishusparken. Infart är från Kungsholmsgatan 33.

Rådhusgaraget är Stockholm Parkerings tredje garage där samtliga p-platser har utrustats med laddplatser. De två andra är P-hus Slottsbacken i Gamla stan och Högalidsgaraget på Södermalm. Sammanlagt har bolaget drygt 1000 publika laddplatser för elbilar. Stockholm Parkering är Sverigeledande gällande laddinfrastruktur för elbilar.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​