Skip Navigation LinksStockholm Parkering

Stockholm Parkering

               
Med anledning av Coronaviruset

Under rådande omständigheter är vi färre på Kundservice som svarar i telefon. Det kan därför vara längre kötider än vanligt. Just nu har också receptionen begränsad bemanning. ​

Har du fått en kontrollavgift och har frågor måste du skicka ett mail eller skriva ett brev. Vi kan inte hantera detta via telefon. Om du skriftligen överklagar din kontrollavgift ska du vänta med att betala den till dess att du får ett svar från oss.

Det går bra att också maila övriga frågor till oss.​

30 april sista dag att parkera i P-hus Palmfelt Center

​P-huset ska rivas och därför kan man inte parkera där efter den 30 april. P-hus Palmfelt Center finns i Globenområdet, i korsningen Arenavägen och Palmfeltsvägen.

Kundservicechef

​Välkommen att söka tjänsten som Kundservicechef på Stockholm Parkering. Sista ansökningsdag är 10 april 2020. Tjänsten finns på avdelningen Marknad och utveckling.

Läs mer om tjänsten

 

​Sockholm Parkering söker redovisningsansvarig

Välkommen att söka tjänsten som redovisningsansvarig på vår avdelning Ekonomi och administration. Sista ansökningsdag är den 13 april 2020.

Läs mer om tjänsten

Strateg digitalisering

Avdelningen Marknad och utveckling söker Strateg Digitalisering. Sista ansökningsdag 31 mars 2020.

Läs mer o​m tjänsten​

Teknisk chef

Stockholm Parkering fortsätter att växa och behöver därför förstärka  Affärsområde inre med en Teknisk chef. Sista ansökningsdag är den 6 april 2020.

Läs mer om tjänsten​

Strateg marknadsutveckling till Stockholm Parkering

​Stockholm Parkering fortsätter att växa och utvecklas och behöver därför förstärka avdelningMarknad och utveckling med en ​Strateg marknadsutveckling​. Sista ansökningsdag 31 mars 2020.

​Mer om tjänsten​​

Har du el-MC?

​Stockholm Parkering har förmånlig parkering för dig som har el-MC. Detta gäller både om du vill hyra p-plats eller besöksparkera.

Läs mer​


Ladda din bil i Rådhusgaraget

Nu har Rådhusgaragets samtliga 80 p-platser utrustats med laddplatser för elbilar. Rådhusgaraget finns på Kungsholmen, under Polishusparken. Infart är från Kungsholmsgatan 33.

Rådhusgaraget är Stockholm Parkerings tredje garage där samtliga p-platser har utrustats med laddplatser. De två andra är P-hus Slottsbacken i Gamla stan och Högalidsgaraget på Södermalm. Sammanlagt har bolaget drygt 1000 publika laddplatser för elbilar. Stockholm Parkering är Sverigeledande gällande laddinfrastruktur för elbilar.

Betala med Betala P, EasyPark, SMS Park eller Parkster

Vill du betala med mobilen? På Stockholm Parkerings besöksparkeringar kan man välja mellan fyra olika leverantörer av mobilbetaltjänster: Stockholms stad egen lösning Betala P, via EasyPark, SMS Park eller Parkster. Den områdeskoden som finns skyltat på respektive parkeringsanläggning gäller för alla leverantörer.

Papperslösa parkeringsautomater

​Stockholm Parkering har bytt ut samtliga sina parkeringsautomater.  De nya automaterna är kvittolösa. Du anger ditt registreringsnummer för att påbörja din parkering. 

De nya automater som är placerade utomhus är solcellsdrivna.

Läs mer om automaterna här​

Ladda din bil i Arenagaraget

​Arenagaraget, under Tele2 Arena, har 160 laddplatser. I många andra garage har vi också mängder av laddplatser, exempelvis i P-hus Medborgarplatsen, P-hus Gallerian och i P-hus S:t Eriksplan. Faktum är att av alla bolag i Sverige erbjuder vi flest laddplatser!

Se var vi har laddplatser


 
 
 
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​