Skip Navigation Links/

Stockholm Parkering

               
Nya rekommendationer

​Vi följer händelseutvecklingen noga gällande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, och ser därför helst att du kontaktar oss via e-post​ eller telefon som har öppet som vanligt. 

När det gäller besök i receptionen kommer vi införa begränsningar i antalet som vistas i receptionen och därför kan du komma att behöva vänta utanför vid kö.

Stockholm Parkering först ut med ny typ av gångentrélås för ökad trygghet

Stockholm Parkering arbetar ständigt för att öka tryggheten i sina garage och ambitionen är att alla ska känna sig trygga i dem.

Nya inpasseringssystem har installerats i P-hus Medborgarplatsen och i P-hus Parkören i Globenområdet. Faller försöken väl ut kommer nya inpasseringssystem successivt installeras i bolagets övriga anläggningar som har besöksparkering.

För att dörren i gångentrén ska kunna öppnas skrivs i dörrläsaren registreringsnumret på den bil som har en pågående parkering i garaget.

Vi söker en löne- och ekonomiassistent

Stockholm Parkering söker en ekonomi- och löneassistent till avdelningen Ekonomi och administration. Välkommen med din ansökan!

Tillträde snarast, sista ansökningsdag är den 31 oktober 2020.

Läs mer om tjänsten​

Kundservice eller supportärenden för Betala P

​Stockholm Parkering har inte support för Betala P. Vid frågor eller vid behov av support angående Betala P, vänligen kontakta Betala P:s Kundservice, 

tel :077-0992497

e-post: betalap.stockholm@flowbird.se​​


Ny uppdaterad version av betaltjänsten Betala P

Den nya tjänsten lanseras samtidigt som den nuvarande stängs ned och har flera nya funktioner. Bland annat kommer betalning via Swish att vara möjlig. 

För att övergången till den nya Betala P ska fungera smidigt för dig som kund är det några saker du behöver tänka på:               

Användare som har en iOS/Iphone behöver uppdatera sin befintliga app i App Store. Användare som har en Android-telefon behöver radera den gamla appen och ladda ner den nya från Google Play. 

Nytt användarkonto och lösenord måste skapas första gången du loggar in då ingen befintlig kundinformation flyttas över till den nya tjänsten.

Observera att parkeringar startade i den gamla appen före den 1 oktober inte kommer synas i den nya appen. Tidigare parkeringar ser du inloggad via webtjänsten och på ”mina sidor” som nås via https://parkering.stockholm/betala-parkering/betala-p/

Det är en god idé att spara ned de kvitton och underlag du behöver så snart som möjligt från ”Mina sidor” i Betala P.

Läs mer om Betala P​


Fler leveransboxar på bolagets parkeringar

​Fler leveransboxar installeras när Stockholm Parkerings garage utvecklas till mobilitetshubbar för enklare och hållbarare vardag. På fem nya platser ska boxar installeras senast den 30 september.

Läs pressmeddelandet​

Erbjudande - sänkt pris på besöksparkering på utvalda parkeringar

Vi har tillfälligt sänkt avgiften på besöksparkering i ett antal p-hus och ytparkeringar i Stockholm. För att erbjudandet ska gälla måste betalning ske via appen Betala P. Detta är ett förmånligt erbjudande för dig som ska besöka Stockholm!

Läs mer​

Med anledning av Coronaviruset - bolaget underlättar parkering för vårdpersonal

Stockholms stad, genom Trafikkontoret, utfärdar en dispens för parkering på gatumark för sjukvårdspersonal, hemtjänst, äldreboenden, socialjour och anställda på bostad med särskild service i Stockholm​. Denna dispens gäller även på vissa särskilt utmärkta platser hos Stockholm Parkering.

Mer information 

Vanliga frågor med anledning av Coronaviruset

​Här har vi sammanställt information samt svar på de vanligaste frågorna vi får till Kundservice med anledning av pågående smittspridning av Coronaviruset.

Mer information

 

Har du el-MC?

​Stockholm Parkering har förmånlig parkering för dig som har el-MC. Detta gäller både om du vill hyra p-plats eller besöksparkera.

Läs mer​


Ladda din bil i Rådhusgaraget

Nu har Rådhusgaragets samtliga 80 p-platser utrustats med laddplatser för elbilar. Rådhusgaraget finns på Kungsholmen, under Polishusparken. Infart är från Kungsholmsgatan 33.

Rådhusgaraget är Stockholm Parkerings tredje garage där samtliga p-platser har utrustats med laddplatser. De två andra är P-hus Slottsbacken i Gamla stan och Högalidsgaraget på Södermalm. Sammanlagt har bolaget drygt 1000 publika laddplatser för elbilar. Stockholm Parkering är Sverigeledande gällande laddinfrastruktur för elbilar.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​